Na použitie ako súčasť liečby
s liekom VITAL alebo samostatne
Konzumujte s mierou a ako súčasť vyváženej stravy
Obsahuje širokú škálu bioaktívnych látok, ako sú katechíny, kofeín, aminokyseliny, vitamíny, minerály, flavonoidy, polysacharidy, chlorofyl
Čaje PUERH aj GREEN sa získavajú z rastliny známej ako čínsky čajovník (Camellia sinensis),
líšia sa však procesom spracovania a fermentácie, vďaka čomu má každý čaj jedinečné vlastnosti a chuť.
je špecifický pre svoj proces fermentácie. Čajové lístky sa najprv spracujú ako zelený čaj a potom sa fermentujú, čím získajú špecifickú chuť a vôňu. Mnohí ľudia ho považujú za „zrelý“ čaj s bohatou a komplexnou chuťou.
sa vyrába z čerstvých čajových lístkov, ktoré sa rýchlo spracujú, aby sa zabránilo oxidácii. Vďaka tomu sa zachováva svieža zelená farba lístkov. a výraznú arómu. Zelený čaj je známy vysokým obsahom antioxidantov a osviežujúcou chuťou.
Na miešanie našich výrobkov:
ZELENÁ - pre VITAL
PUERH - pre EXTRA a OPTIMAL
alebo ich môžete používať samostatne pre ich charakteristickú chuť
Nielen pre chvíle osvieženia, povzbudenia energie, životnej sily
a pohodu!
Z ekologickej čajovej záhrady v nadmorskej výške približne 1050 m, zo známej horskej oblasti Jiuyi v provincii Hunan v Číne, odroda Qun Ti Zhong, čajová záhrada vysadená v 60. rokoch 20. storočia. Miestny pôvodný kultivar Camellia sinensis
Kvalita vody ovplyvňuje chuť čaju. Ak je to možné, používajte mäkkú alebo filtrovanú vodu. Chlórovanú vodu z centrálneho zdroja pitnej vody prevarte, aby sa chlór odparil, čím sa zníži jeho chuť a zápach. Tvrdá voda môže spôsobiť mdlú chuť nápoja a tvorbu nevzhľadného povlaku na povrchu nápoja spôsobeného zrážaním trieslovín.
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C, mimo dosahu cudzích pachov,
v pôvodnom neotvorenom obale a po otvorení v uzatvárateľných nádobách, najlepšie porcelánových, keramických, hlinených alebo sklenených (odolných voči svetlu).
Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Nie je určený ako náhrada pestrej stravy.
Do 500 ml čajovej kanvice vložte 5 g čajových lístkov, zalejte vodou s teplotou 75-85 °C a nechajte lúhovať 3 minúty. Čaj nechajte vychladnúť na teplotu nižšiu ako 40 °C.
Dajte 5 g čaju do 500 ml čajovej kanvice, zalejte vodou izbovej teploty a nechajte čajové lístky voľne lúhovať vo vode bez sitka a uložte cez noc do chladničky. Ráno prelejte vylúhované čajové lístky cez sitko.