Vysokohorský čaj PUERH zo starých čajovníkov
z oblasti Simao - čierny čaj.
Zloženie: Camellia sinesis 100 %
Obsah balenia: sypký, 150 g
Na použitie ako súčasť liečby s produktmi EXTRA a OPTIMAL alebo samostatne. Konzumujte s mierou a ako súčasť vyváženej stravy.
obsahuje širokú škálu bioaktívnych látok, ako sú zlúčeniny s antioxidačnými vlastnosťami, flavonoidy, alkaloidy, aromatické látky, probiotiká a prebiotiká.
Čaje PUERH aj GREEN sa získavajú z rastliny známej ako čínsky čajovník (Camellia sinensis),
líšia sa však procesom spracovania a fermentácie, vďaka čomu má každý čaj jedinečné vlastnosti a chuť.
je špecifický pre svoj proces fermentácie. Čajové lístky sa najprv spracujú ako zelený čaj a potom sa fermentujú, čím získajú špecifickú chuť a vôňu. Mnohí ľudia ho považujú za "zrelý" čaj s bohatou a komplexnou chuťou.
sa vyrába z čerstvých čajových lístkov, ktoré sa rýchlo spracujú, aby sa zabránilo oxidácii.
Vďaka tomu sa zachováva svieža zelená farba lístkov. a výraznú arómu. Zelený čaj je známy vysokým obsahom antioxidantov a osviežujúcou chuťou.
Na miešanie našich výrobkov:
GREEN pre VITAL
PUERH pre EXTRA a OPTIMAL
alebo ich môžete používať samostatne pre ich charakteristickú chuť.
Z dlhoročnej čajovej záhrady, ktorá sa nachádza v nadmorskej výške 1 800 m v hornatej provincii Yunna v čínskom regióne Simao - čaj z tejto oblasti bol dodávaný na cisársky dvor počas dynastie Han (pred viac ako 1 800 rokmi). Odroda Qun Ti Zhong.
Nazýva sa čaj krásy, čaj dlhovekosti atď.
Kvalita vody ovplyvňuje chuť čaju. Ak je to možné, používajte mäkkú alebo filtrovanú vodu. Chlórovanú vodu z centrálneho zdroja pitnej vody prevarte, aby sa chlór odparil, čím sa zníži jeho chuť a zápach. Tvrdá voda môže spôsobiť mdlú chuť nápoja a tvorbu nevzhľadného povlaku na povrchu nápoja spôsobeného zrážaním trieslovín.
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C, mimo dosahu cudzích pachov v pôvodnom neotvorenom obale a po otvorení v uzatvárateľných nádobách, najlepšie porcelánových, keramických, hlinených alebo sklenených (odolných voči svetlu).
Upozornie
Neprekračujte odporúčané dávkovanie (pozri prípravu).
Nie je určený ako náhrada pestrej stravy.
5 g čajových lístků dejte do konvičky 500 ml, zalijte vodou o teplotě 75 - 85 °C a nechte louhovat 3 minuty. Poté nechte čaj vychladnout na teplotu pod 40°C.
Do 500 ml čajovej kanvice vložte 5 g čajových lístkov, zalejte vodou s teplotou 75-85 °C a nechajte lúhovať 3 minúty. Čaj nechajte vychladnúť na teplotu nižšiu ako 40 °C.